Våra tjänster

Vi erbjuder olika seglingsupplevelser som kickoff, konferenser och stärkande gruppaktiviteter i Stockholm.

Vi hjälper dig att skapa den perfekta seglingsupplevelsen i Stockholm, oavsett om det är en avkopplande tur med familjen eller ett teambuilding-event med jobbet.

Vi erbjuder kappsegling, konferens, matchrace, kickoff, utbildning eller stillsam skärgårdssegling med erfarna instruktörer ombord.

Företagsevenemang i Stockholms skärgård

Ge ditt företag och dina medarbetare en unik upplevelse genom att anordna ett företagsevenemang i Stockholms skärgård.

Det är en fantastisk möjlighet att stärka teamkänslan och bygga relationer i en avslappnad och naturskön miljö. Vår erfarna personal och skärgårdsguider ser till att allt är planerat och genomfört på ett professionellt sätt, så att ni kan fokusera på att njuta av upplevelsen tillsammans.

Läs mer »

Segling i Stockholm
Segling i Stockholm

Hyr segelbåt i Stockholm

Upptäck gömda vikar och besök öar som inte går att nå på annat sätt

Upplev Stockholm på ett unikt sätt genom att hyra en båt och ta dig ut på vattnet. Med din egen båt kan du utforska stadens vackra skärgård, upptäcka gömda vikar och besöka öar som inte går att nå på annat sätt. Njut av solen, vinden och vattnet samtidigt som du tar in Stockholms fantastiska skärgård från ett helt annat perspektiv.

Att hyra båt i Stockholm ger dig friheten att skräddarsy din egen upplevelse på vattnet och är en fantastisk aktivitet för både familjer, par och grupper av vänner.

Läs mer »